Op de kwekerij worden eigen creaties gemaakt met de planten. Met een creatief team word gekeken naar de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Elke creaties uiteraard met de bekende kwaliteit.

Terrarium

De terrarium met de KARMA Million Flowers is een mooie aanwinst en behoud zijn eigen luchtvochtigheid waardoor deze ontzettend eenvoudig te onderhouden is.

Zet de terrarium op een lichte plaats maar niet in direct zonlicht. Je zal merken dat er condens ontstaat in de terrarium wat de plant zelf aan zuurstof vrij maakt.

Agua di Karma

Agua di Karma is een NIEUWE toevoeging in het assortiment. Een 100% volledig eco-vriendelijk product waarbij geen plastic zit. Hier hebben wij een zorgvuldige anthurium selectie gemaakt waarvan de wortels sterk genoeg zijn. 

Niet elke anthurium is geschikt voor dit concept, daarom is er dan ook uitvoerig getest door ons team om de juiste te selecteren voordat het de markt in komt. 

Als je deze Agua di Karma wilt toevoegen thuis aan je collectie let er dan op dat er niet meer dan 2cm water in staat. De wortels moeten in contact staan met het water maar de bladeren en bloemen niet.

Agua di Karma – Back to it’s roots…